Днес започна Международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2023

С гордост обявяваме старта на едно от най-големите и престижни медицински изложения в страната, което стартира днес на 31.05.2023 до 02.06.2023г. Тази година организаторите са събрали най-авторитетните и иновативни компании в медицинската, денталната и дерматологичната индустрия, за да ви представят най-новите постижения и технологии.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 е мястото, където медицински специалисти, стоматолози, дерматолози и експерти от цял свят имат възможността да се срещнат и споделят най-добрите практики и иновации в своите области.

Изложението предлага богата гама от специализирани семинари, курсове и демонстрации на най-съвременното оборудване и технологии. Отличният форум дава възможност да установите нови партньорства, да се запознаете с водещите компании и да разширите своите професионални познания.

Не пропускайте възможността да откриете последните тенденции и иновации във Вашата област. Вижте най-новите продукти и услуги, които ще променят начина, по който работите и предоставяте грижа на пациентите си.

Пригответе се да бъдете вдъхновени и мотивирани от експертите и иноваторите в медицинския свят. Включете се в Международното изложение до 02.06.2023г. , и бъдете част от тази невероятна медицинска общност!

Comments are closed.