Емблематичният танцьор от шоуто Dancing Stars, Атанас Месечков, успешно завърши посещението си в „Специализирана болница за активно лечение по детски болести проф. Иван Митев“.

Той даде старт на социално-отговорната кампания „Растем Заедно“, като раздаде вдъхновяващи книги на децата, които се борят със здравословни проблеми.

Гордият баща на две деца предостави на малчуганите своята авторска книга „Бъди смел с Марти“, която е част от поредицата „Растем заедно“. Тази инициатива има за цел да помогне на децата да се справят с трудни житейски ситуации и да развият важни практически умения.

Събитието не само е литературен проект, но и инициатива, която ще оказва реална подкрепа на следващите поколения. Част от приходите от продажбата на книгите ще бъдат насочени към социални и образователни инициативи за деца.

„Растем Заедно“ не само обогатява детската литература, но и се превръща в средство за реална помощ за децата, които се нуждаят от нея.

Кампанията събра подкрепата на водещи компании като „Тиенс България“, „Елта 90“, Лаборатории „Геника“ и строителна компания „Контракт Сити“. Тези компании се присъединиха към идеята да помогнат на децата в техния път към оздравяване.

Събитието събра внимание и подкрепа от обществото, като призова всички да се включат в този благороден жест към малките воини. Така, „Растем Заедно“ стана не просто кампания, а движение, което събира общността в отговорност към благото на бъдещите поколения.

Атанас Месечков изказа своята благодарност към СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ и д-р Благомир здравков за топлото посрещане в медицинското заведение.

Comments are closed.