Списание „Genica News“ е специализирано здравно издание, излизащо в хартиен и в електронен вариант. Ние вярваме, че всеки има нужда от достъп до качествена и достоверна информация за превенция на здравето, здравословен начин на живот и грижа за красотата.

Затова:
Предоставяме безплатно коректна, точна и специализирана информация на разбираем език. Публикуваме както специализирани медицински статии, така и материали по популярни теми за читатели от различни възрастови и професионални групи.

Проектът „Genica News“ се развива повече от успешно. Изданието достига както до масовата аудитория, така и до лекарската гилдия. Хартиеното издание излиза в тираж 10 000 и се разпространява безплатно на ключови локации – в мрежата на магазини „Fantastico“,специализирани клиники, болници и козметични центрове. Електронният вариант се публикува и споделя активно в социалните мрежи.

От създаването си през 2020 г. досега списанието успя да се нареди в челните редици на здравните печатни издания в България. Genica News държи и една от призовите позиции на печатните медии, предлагащи директен маркетинг. Успехът му беше забелязан и от сп. „Форбс“, което посвети страница за издателя Атанас Месечков.

Лица (корици) на изданието до този момент са били: Лили Иванова, Мария Бакалова, д-р Радина Денкова, Диляна Попова, Орлин Павлов, Мария Силвестър, Поли Генова и др.