Лектори от Фондация „Бъдители“ мотивират ученици в Нови Искър


Лекторите Атанас Месечков, Биляна Панталеева и Илия Василев ще вдъхновяват ученици с личен и професионален пример

Лектори от Фондация „Бъдители“ ще гостуват на учениците от 170 СУ „Васил Левски“ в град Нови Искър. Събитието на тема „Моят път към желаната професия“ ще се състои на 4 май от 11:00 часа в сградата на училището по покана на Катя Стефанова – учител по икономика.
Лектори по време на събитието ще бъдат Атанас Месечков – директор маркетинг и комуникации в генетична лаборатория „Геника“, Биляна Панталеева – основател и председател на Фондация „Бъдители“, мениджър лични финанси и застраховане и Илия Василев – съосновател и акционер в най-голямата таксиметрова компания в България „Yellow“.


Фондация „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които постигат целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.


Фондация „Бъдители“ има за цел да подпомогне образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до днес.
Според лекторите, които са част от Фондация „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Фондацията стартира своята дейност като благотворителна инициатива преди 7 години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 60 училища и университети, където са се срещнали с около 4800 млади хора.


Повече информация за Фондация „Бъдители“ можете да откриете на адрес https://buditeli.bg/

Повече за лекторите от Фондация „Бъдители“


Атанас Месечков
Атанас Месечков e Директор маркетинг и комуникации в генетична лаборатория „Геника“.
Извън специфичната аудитория на „Денсинг старс”, Атанас Месечков е познат на широката публика от участията му в телевизионните формати „ВИП Брадър“, „ВИП Денс“ и не на последно място с многобройните му титли като професионален танцьор и шампион на България по спортни танци.


През последните 7 години животът му се преобърна на 360 градуса, родиха се прелестните му деца Айлин и Давид. Същевременно с това трябваше да се докаже като ивент мениджър в голяма генетична лаборатория. Задачата му беше трудна, поради естеството на работа, но днес, 5 години по-късно, след много учене и допълнителни квалификации, е директор „Маркетинг и продажби“ на една от най-големите и познати генетични лаборатории. Освен това вече трета година издава и собствено медицинско списание, което излиза в печатен и онлайн вариант. Месечков разработи и YouTube канал, в който прави интервюта с най-изявените български лекари.


Биляна Панталеева
Биляна Панталеева е мениджър финанси и застраховане в Winners Group. Основател и председател е на фондация „Бъдители“. Била е гост-лектор в университети като УНСС, ВУЗФ и други. Работи съвместно с организации по проекти, насочени към образованието, предприемачеството, професионалното ориентиране и развитието на млади таланти, както и стартиране на бизнес идеи (Start-Up). През 2022 г. списание Forbes Bulgaria избира Биляна за проекта “Жени на върха – Стойността на успеха” в сектор образование. Участвала е като лектор в едно от българските издания на световния формат ТЕDx, следван от над 16 милиона човека от различни точки на света.
Биляна има авторски статии и интервюта в бизнес списания. През последните години активно навлезе в управлението на лични финанси и подпомага образователния процес за богата финансова култура на младите хора. Тя е и сред най-полезните и мотивиращи лектори, които студенти и ученици оценяват.
Майка е на три деца и в свободното си време обича да е с тях, да спортува, да чете книги, да пътува и да твори кулинарни вкусотии.

Илия Василев


Илия Василев е съосновател и акционер в най-голямата таксиметрова компания в България – „Yellow“. Компанията е основана през 1998 година.

Comments are closed.