Моузес Налока: Изграждане на успеха чрез промяна в перспективата

ПОИСКАЙ ПОВЕЧЕ И СЕ ПРИГОТВИ ДА ГО ПОЛУЧИШ

Мнозина никога не успяват да изпитат дълбоко удовлетворение, да изживеят истинско щастие и да постигнат значим успех. Защо? Защото нямат късмет? Защото животът е несправедлив? Защото не им е писано? Всъщност отговорът е прост – те не подозират, че могат да поемат контрол над съдбата си. Затова живеят според лимитите, които сами си налагат, ограничаващите вярвания, които саботират потенциала им, и негативните емоции, които таят в себе си.

Добрата новина е, че лека промяна в перспективата може да промени цялата картина. Използвайки коучинг и НЛП техники, Моузес Налока помага на хора от цял свят да погледнат ситуациите и проблемите от нов ъгъл, за да сътворят чудото, което отдавна очакват. Ако и ти желаеш да заживееш така, както в най-смелите си мечти, Моузес ще ти съдейства да го сториш. Премини на следващото ниво във всяка важна за теб сфера – връзки, бизнес, здраве, личностно и духовно развитие.

На 28-ми юни 2023г. Моузес Налока ще проведе интервю с г-н Атанас Месечков, управляващ директор на „Genica News“. Тази среща обещава да бъде изключително вълнуваща възможност за споделяне на знания и опит между двамата професионалисти. Г-н Месечков, като лидер в сферата на бизнеса, ще има възможността да представи експертните съвети и инсайти на Моузес, за да надгради своите лидерски умения и да развие още повече потенциала на компанията.

Това интервю ще имате възможността да го гледата на 28-ми в YouTube канала на „Genica News“.

Comments are closed.