Над 40 млн. семейства по света ползват добавките на Тиенс всеки месец

Продуктите са създадени на основата на китайска традиционна медицина и култура.Те подсилват имунитета и снабдяват организма с жизненоважни вещества – разговор с Ирина Башева ….

Хранителните добавки към кой клас храни се отнасят и какво представляват?

Хранителните добавки са част от разнообразното и балансирано хранене на съвременния човек. Всички ние ги използваме в ежедневието си , понякога дори и без да се замислим, тъй като те биват предписани от лекарите в почти всяка рецепта. Хранителните добавки по своята същност представляват екстракт от натурални продукти , при който в процеса на производството са премахнати така наречените баластни вещества . За да стане по-ясно ще дам пример с хранителна добавка от чесън и чесън който присъства на нашата трапеза като зеленчук. Много хора не могат да го приемат в суров вид , защото дразни стомаха. При производството на самата хранителна добавка , тези вещества са премахнати и абсолютно всеки може да го приема без странични ефекти.

Можем ли да използваме добавки,за да подпомогнем здравословното си състояние?

Развитието на цялата индустрия за производство на хранителни добавки се базира именно на огромната нужда от такива в подкрепа на човешкото здраве. На всички ни е добре известно, за съжаление, че въздухът който дишаме, храната която приемаме отдавна няма онези качества и чистота , за да ни снабди с необходимите витамини, минерали, мастни киселини и други …В допълнение живота ни е изпълнен със стрес и липса на време дори за хранене. Именно тук идва ролята на хранителните добавки да подпомогнат защитните сили на организма, катого снабдят с полезни вещества.
Разкажете повече за качеството на вашите продукти.
Тиенс предлага изключително висококачествени продукти вече над 25 години. Разполага със собствен здравно –индустриален парк, собствена болница , собствен колеж и университет, в който се обучават и някои от най-добрите ни кадри. В допълнение всички формули на нашите продукти са разработени по стари рецепти на базата на китайската древна медицина и наука. Продуктите ни имат сто процента активно съдържание и изключително подбрани формули . Това ги прави предпочитани от над 40 милиона семейства на месец.

Смятате ли, че хората са добре запознати и знаят как да употребяват продукти, които са добавка към основната ни храна?

Смятам че много хора са запознати с хранителните добавки било то от реклами или от лична необходимост. Не мисля обаче , че голяма част знаят как и защо да ги използват. Хранителните добавки трябва да са част от нашето пълноценно хранене , както и в програми за превенция на здравето. Накратко, ние трябва да ги приемаме когато сме здрави или при поява на леки неразположения, за да подпомагаме нашето тяло да има добър имунитет и да изгражда своите защитни сили. Често хората очакват да получат мигновен ефект или дори да се излекуват само с хранителни добавки, но това не е така. Необходим е правилен начин на живот като добра физическа активност, достатъчно сън , прием на вода и прием на разнообразна храна и хранителни добавки . Природата е създала чудотворни растения , които са в полза на хората от векове. Натуралните хранителни добавки могат да помогнат за постигане на здравословен баланс.

Какво бихте препоръчали на нашите читатели. Как могат да комбинират продуктите Ви?

Тиенс има различен поглед върху здравето. Според китайската медицина и наука ние трябва да възстановим хармонията в организма за дългосрочно здраве. Този баланс се постига чрез няколко етапа- Пречистване, Попълване и Укрепване . Продуктите са комбинирани на базата на тези ключови етапи. Стараем се да даваме полезна информация и насочващи програми в полза на нашите клиенти, които се обръщат към нас и онлайн и чрез нашите партньори.

Tags: No tags

Comments are closed.