Орлин Павлов- Страхувам се от хора, които не вярват на хората, които вярват в тях

ПОП ИЗПЪЛНИТЕЛ, АКТЬОР, СОЦИАЛНО АНГАЖИРАНА ЛИЧНОСТ СА САМО ЧАСТ ОТ НЕЩАТА, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖАТ ЗА ВАС. КОЕ ОТ ТЕЗИ АМПЛОА НАЙ-ТОЧНО ИЗРАЗЯВА ВАШАТА ДУШЕВНОСТ И ЗАЩО?

Не съм убеден доколко тези неща могат да изразят моята душевност, но

„артист“ ми звучи добре. А „Артист на свободна практика“ ми звучи още по-добре.

ИМАТЕ ЛИ РОЛЯ, КОЯТО НАЙ-МНОГО ДА СЕ ДОЛИЖАВА ДО ВАШАТА ПЕРСОНАЛНОСТ И КОЯ Е ТЯ?

Досега, може би, ролята на моят герой във филма на Ники Илиев „Живи легенди“ има моменти, в които много се доближава до мен, а едно от най-големите предизвикателства досега е съвсем наскоро завършеният проект „Пътят на честта“ сезон 2, в който влизам в ролята на Стивън.

Също така, голямо предизвикатество за мен е ролята ми на полицай Жевер в „Клетниците“, която е много далече от мен. „Пътят на честта“ излиза на екран от 14 септември, а в ролята на Жевер в Национална опера и балет можете да ме гледате на 23 и 25 септември. Заповядайте!

ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХТЕ СНИМКИТЕ НА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ФИЛМА НА НИКИ ИЛИЕВ „ЗАВРЪЩАНЕ“. КЪДЕ ВИ Е ПО-КОМФОРТНО НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА ИЛИ В ЗВУКОЗАПИСНОТО СТУДИО?

Завърщихме снимките преди два месеца. Мисля, че втората част на

„Завръщане“ ще бъде още по-инетерса и по-забавна, особено с главния пресонаж, героят на Сашо Кадиев. И двете сцени са много различни и много важни са мен и аз продължавам да уча много от всичко, което правя, независимо дали е музикално или кино

КОЯ ОТ ВАШИТЕ ПЕСНИ ВИ Е НАЙ-ЛЮБИМА И ЗАЩО?

Любимата ми песен? Моя? Това е Funny Side Of Me. Когато си я пуснете, ще разберете, че всеки един от нас има забавна част, може би смешна, може би интересна. Всъщност важното е кой може да провокира, да открие забавната част във вас, да оцени чувството ви за хумор, ако

ще. Funny Side Of Me е едно много специално парче към филма „All she wrote или Всичко, което тя написа“. Това ме връща и 4-5 години назад, когато Ники Илиев успя да се свърже и договори с Гари Дурдан, покани го в главната роля. За мен това беше страхотен шанс да играя с този невероятен актьор, който се оказа и изключителен певец. С Ники Илиев направихме видеото към песента, оператор е Боби Славков, много готин и свеж екип. Много неща ме свързват с песента Funny Side Of Me и, общо взето, като се каже моя песен, това е една от наистина моите песни, защото аз съм и нейн автор.

КАК ВСЪЩНОСТ ЗАПОЧНА АКТЬОРСКАТА ВИ КАРИЕРА? КАК СТАНА?

Моята актьорска кариера в театъра започна още в Студио 4ХС. Дебютът ми като актьор на малкия екран направих с участието си в сериала

„Отплата“, който стартира по Нова Телевизия. Иво Симеонов ме покани на кастинг и със Слави Павлов, който беше в главната роля, направихме страхотен сезон. Жалко, че нямаше следващ сезон. Три години по-късно Ники Илиев ме покани да участвам в главната роля в пълнометражния филм „Живи легенди“, аз бях изключително щастлив и съм му толкова благодарен. Беше голямо преживяване, да вляза в киното и да се гледам на екран. Леле, бях толкова притеснен, бях се вцепенил жестоко, не знаех как ще реагират хората, а те, всъщност, реагираха много добре.

КАКЪВ Е ОРЛИН ПАВЛОВ ИЗВЪН ПРОЖЕКТОРИТЕ? КАКВО ВИ РАДВА, КАКВО ОБИЧАТЕ ДА ПРАВИТЕ?

Мисля, че силата на светлината на прожекторите не рефлектира върху реалния живот, който водя. Радват ме най-обикновени човекши неща, които не са свързани с яхти, скъпи коли и някакви „велики“ неша, които карат човек да изтръпва от алчност, а точно обратното. Много се радвам и истински се зареждам, когато мога да направя една разходка в парка, разходка в планината със семейството ми, приятна почивка, да покарам колело, да покарам тротинетка, да почистя гаража, да сглобя някоя мебел, да поговоря с родители ми, майка ми, баща ми, баба ми, да вечерям с приятелите си, такива съвсем обикновени, но много важни за мен неща. А защо не и скок с парашут?

АКО ИМАТЕ ЕДИН ЦЯЛ ДЕН САМО ЗА СЕБЕ СИ, КАК БИХТЕ ГО ПРЕКАРАЛИ?

Бих се опитал да медитирам, което не ми отдава много лесно, тъй като съзнанието ми винаги е заето с разни неща. Бих станал в 7 сутринта, бих си направил една хубава здравословна закуска, бих си пуснал някоя любима песен, може би ще си пусна да послушам Елтън Джон, например. След това бих медитирал и след това ще се насладя на една разходка в планината сам със себе си и с музика в ушите, което е много важно. Музиката е много важна за мен.

ТРАДИЦИОННО МЪЖЕТЕ СА ПО СКЛОННИ КЪМ ХИПОХОНДРИЯ? КАК Е ПРИ ВАС?

Ако това повелява традицията, мъжете да са по-големи хипохондрици… Аз имам лекарства вкъщи, скоро изхвърлих цяло чекмедже със стари лекарства. Лекарствата стават все по-малко, засега, това е добре за мен. Всичко лекувам с обикновен асперин и много рядко взимам антибииотици. Да, всяка година си правя подробен кръвен тест, това за мен са важни неща, надявам се, че това не ме прави хипохондрик.

КОЛКО ЧЕСТО СИ ПРАВИТЕ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ И КАКВИ?

Мисля, че без да искам отговорих и на този въпрос в предния въпрос. (смее се)

ВИЕ СТЕ АНГАЖИРАН В БИТКАТА СРЕЩУ РАКА НА ГЪРДАТА. ЗАЩО РЕШИХТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ТАЗИ КАМПАНИЯ?

Аз съм ангажиран вече повече от 10 години в тази кампания. Искрено се надявам, че посланието ни достига до все повече жени. Много е важно да се знае, че ракът на гърдата е лечим, стига да бъде отктит навреме и затова трябва да се правят редовни профилактични прегледи. Това се превърна в нещо като мантра, която наистина трябва да се знае. Радвам се, че толкова много артисти са ангажирани в тази кауза

КАКЪВ БАЩА Е ОРЛИН ПАВЛОВ? СТРОГ, НЕ ТОЛКОВА СТРОГ, МЕК…?

Надявам се, че съм добър, не толкова строг, внимателен, обрижващ, любящ, старая се и се надявам, че съм такъв. Опитвам се да прекарвам повече време с детето и се надявма д априсъствам повече в живота на Елизабет

АКО ИМАТЕ ЕДИН ДЕН ДУМАТА, КЪМ КАКВА ПРОФЕСИЯ БИХТЕ НАСОЧИЛ ДЪЩЕРЯ СИ И ЗАЩО?

Бих я насочил към това, което ú се отдава най-добре. Детето трябва да следва своята фантазия, своите умения и своите таланти. Дано не се озовем в момент, в който ще трябва да ú помогнем и да избираме между два таланта, това, сякаш е най-трудното решение, което един родител трябв ада вземе, защото много от успехите на децата, особено докато са по-малки, са успехите на техните родители. Само времето ще покаже.

ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВАТЕ?

Страхувам се от хора, които не вярват на хората, които вярват в тях.

Tags: No tags

Comments are closed.